اناربیج
یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که با مغز گردوی سابیده شده ، سبزی (تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا ، خلواش و چوچاق) گوشت چرخ‌ کرده گوساله قلقلی ، اردک ، مرغابی ، بوقلمون یا مرغ ، پیاز ، رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره ، زردچوبه و نمک و فلفل درست می‌شود.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که با مغز گردوی سابیده شده ، سبزی (تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا ، خلواش و چوچاق) گوشت چرخ‌ کرده گوساله قلقلی ، اردک ، مرغابی ، بوقلمون یا مرغ ، پیاز ، رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره ، زردچوبه و نمک و فلفل درست می‌شود.

 

این خورش شباهت ظاهری زیادی به فسنجان دارد و کم آب است.

 

اناربیج" یکی از قدیمی‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که از دیرباز در استان گیلان طبخ می شده است.

 

شاید برایتان جالب باشد که بدانید خورش "اناربیج" یکی از پنج غذای استان گیلان است که به ثبت ملی رسیده است.

 

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
716
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal