گمج کباب
گمج کباب، یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

مواد لازم:

                        گوشت تکه ای گوساله                                              0/5 کیلو

                         پیاز متوسط                                                            2 عدد

                         سبزی-چوچاق - خالواش-جعفری- گشنیز                   0/5 کیلو

                         دانه انار                                                                250 گرم

                          آب انار                                                                 1 لیوان

                          گردو                                                                    150 گرم

                          نمک و فلفل و زرد چوبه و گلپر                                به مقدار لازم

 

 
طرز تهیه:

سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستشو خرد کرده به همراه دانه انار وگردو خوب می سابیم تا دانه انار و تکه های چوبی انار خوب سائیده شود بعد به همراه گوشت و سبزی معطر خرد شده و مقدار کمی آب می گذاریم با شعله بسیار کم آرام آرام بپزد و اگر ترشی آن کم بود، آب انار و نمک و فلفل را اضافه می کنیم ومی گذاریم خوب جا بیافتد و گردو روغنش را پس بدهد.

خورشت را می چشیم، اگر نمک وفلفل و گلپر آن کم بود به مقدار لازم اضافه می کنیم.

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
467
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal