!!!b3!!!
!!!b3!!!
خوراک
معرفی رشت
تاریخ و فرهنگ
صنایع دستی
برنامه ها
نمایندگان
نماینده شهر خلاق خوراک شناسی رشت در شبکه جهانی یونسکو
مسئول امور ارتباطات بین الملل شهرداری رشت
تماس با ما
ENGLISH
واویشگاه
یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که انواع مختلفی با عنوانهای واویشگاه با جگر سفید ، واویشگاه بادمجان و ... دارد.
یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که انواع مختلفی با عنوانهای واویشگاه با جگر سفید ، واویشگاه بادمجان و ... دارد.
"واویشگاه" از گوشت اردک ، پیاز ، دانه انار ترش ، رب انار ، نمک و فلفل و زردجوبه تهیه می شود.
تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
1492
منبع:
Powered by
Dorsa
Portal