متنجان
این خورشت در فرهنگ غنی خوراک گیلانی پخت می شود.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این خورشت در فرهنگ غنی خوراک گیلانی پخت می شود.

 

"متنجان" از مرغابی ، اردک یا مرغ ، گردو ، کشمش ، رب انار ، رب گوجه ، شکر ، گلپر ، آب انار ، نمک و زردچوبه تهیه می شود.


 

 
تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
1044
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal