مواد لازم:
پاچ باقلی پاک کرده نیم کیلو
سیر 4 حبه درشت
زردچوبه 2/1 قاشق مرباخوری
شوید 5 قاشق سرپر
کره 50 گرم
روغن 20 گرم
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاچ باقلا رشتی بعد از پاک کردن و شستن همراه زرجوبه سیر و شوید و کره تفت می د هیم حداقل پنج دقیقه باید تفت بخورد تا باقلی در موقع پختن باز نشود و بوی خامی ندهد بعد از تفت دادن 3 لیوان آب سرد یا ولرم به باقلا اضافه کرده و می گذاریم آرام آرام بجوشد. وقتی مغز باقلی نیم پخت شد 3 تا 4 عدد تخم مرغ را به غذا اضافه می کنیم و درب غذا را کج می گذاریم تا غذا جا بیافتد و روغن بیاندازد .