میرزاقاسمی
میرزاقاسمی یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

مواد لازم:

                        بادمجان                                1/5 کیلو

                        گوجه فرنگی                          0/5 کیلو

                        سیر                                      1 بوته بزرگ

                        زرد چوبه                              1/2 قاشق مربا خوری

                        کره                                      100 گرم

                        تخم مرغ                               3 عدد

                        روغن                                    100 گرم

 

 
طرز تهیه:

بادمجان کبابی را با کره وزرد چوبه تفت می دهیم .

گوجه ها را بعد ازپوست گرفتن باپنجاه گرم روغن به بادمجان اضافه می کنیم و سیر را با کمی نمک کوبیده و با 50 گرم روغن سرخ کرده و بعد از برشته شدن سیرها تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با سیرسرخ می کنیم و به بادمجان و گوجه اضافه کرده و تفت می دهیم (نمک وفلفل را به اندازه به میرزا قاسمی اضافه می کنیم).

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
299
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal