مواد لازم:
بادمجان 1/5 کیلو
گوجه فرنگی 0/5 کیلو
سیر 1 بوته بزرگ
زرد چوبه 1/2 قاشق مربا خوری
کره 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن 100 گرم
بادمجان کبابی را با کره وزرد چوبه تفت می دهیم .
گوجه ها را بعد ازپوست گرفتن باپنجاه گرم روغن به بادمجان اضافه می کنیم و سیر را با کمی نمک کوبیده و با 50 گرم روغن سرخ کرده و بعد از برشته شدن سیرها تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با سیرسرخ می کنیم و به بادمجان و گوجه اضافه کرده و تفت می دهیم (نمک وفلفل را به اندازه به میرزا قاسمی اضافه می کنیم).