مواد لازم:
گوشت تکه ای گوساله 0/5 کیلو
پیاز متوسط 2 عدد
سبزی-چوچاق - خالواش-جعفری- گشنیز 0/5 کیلو
دانه انار 250 گرم
آب انار 1 لیوان
گردو 150 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم
سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستشو خرد کرده به همراه دانه انار وگردو خوب می سابیم تا دانه انار و تکه های چوبی انار خوب سائیده شود بعد به همراه گوشت و سبزی معطر خرد شده و مقدار کمی آب می گذاریم با شعله بسیار کم آرام آرام بپزد و اگر ترشی آن کم بود، آب انار و نمک و فلفل را اضافه می کنیم ومی گذاریم خوب جا بیافتد و گردو روغنش را پس بدهد.
خورشت را می چشیم، اگر نمک وفلفل و گلپر آن کم بود به مقدار لازم اضافه می کنیم.