انار بیج
انار بیج، یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

مواد لازم:

گردو                                                                                          نیم کیلو

رب انار محلی                                                                            3تا 4 قاشق

سبزی اناربیج-چوچاق-خالواش-گشنیز- نعناع- جعفری                     750 گرم

(مقدار نعناع کمتر باشد)

روغن                                                                                        150 گرم

نمک و فلفل-زرد چوبه گلپر                                                        به مقدار لازم

آب انار                                                                                       1 لیوان

پیاز متوسط                                                                                2 عدد

 

طرز تهیه:

ابتدا گردو را به همراه رب انار و کمی نمک می گذاریم با شعله ملایم بپزد و مواظب باشیم گردو سر نرود  واگر آب خورشت کم شد چند بار آب سرد اضافه می کنیم تا روغن گردو خارج شود.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و3 تا 4 قاشق سبزی معطر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم، هر قلقلی به وزن 25 گرم باشد اندازه آن مناسب است. سبزی های معطر را بعد از پاک کردن و شستن خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. مقدار سرخ شدنش به مانند سبزی قرمه سبزی باید زیاد سرخ شود. گوشت های قلقلی را کمی با روغن تفت می دهیم و به خورشت انار بیج اضافه می کنیم و سبزی سرخ شده را هم به خورشت اضافه کرده و می گذاریم با شعله ملایم جا بیفتد

اگر ترشی خورشت کم بود میتوانیم آب انار را اضافه کنیم و در نهایت اندازه نمک و فلفل را میزان می کنیم .

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
192
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal