مواد لازم:
زیتون هسته دار محلی 0/5 کیلو
گردو 100 گرم
چوچاق 1 بسته یا 5 قاشق
دانه انار ترش 4 قاشق
سیر 3 حبه درشت
آب انار ترش 1 لیوان
نمک در صورت نیاز
فلفل و گلپر به مقدار لازم
رب انار ملس یا ترش 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
هسته زیتون را خارج کرده و اگر تلخ یا شور بود داخل آب معمولی می گذاریم تا شوری و تلخی آن برود .گردو را به همراه سیر ودانه انار و چوچاق سائیده تا خمیر نرمی به دست بیاید و بعد به زیتون اضافه کرده و مخلوط می کنیم و آب انار ورب انار ملس یا ترش را اضافه کرده و اگر نمک احتیاج داشت مقداری اضافه میکنیم اما اگر زیتون نمک داشت، نمک را حذف می کنیم و گلپر و فلفل را اضافه کرده ومی گذاریم چند ساعت بماند تا جا بیافتد.