باقلاقاتق
باقلاقاتق، یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

                        مواد لازم:

پاچ باقلی پاک کرده               نیم کیلو

سیر                                     4 حبه درشت

زردچوبه                               2/1 قاشق مرباخوری

شوید                                   5 قاشق سرپر

کره                                    50 گرم

روغن                                 20 گرم

تخم مرغ                            3 تا 4 عدد

نمک و فلفل                        به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پاچ باقلا رشتی بعد از پاک کردن و شستن همراه زرجوبه سیر و شوید و کره تفت می د هیم حداقل پنج دقیقه باید تفت بخورد تا باقلی در موقع پختن باز نشود و بوی خامی ندهد بعد از تفت دادن 3 لیوان آب سرد یا ولرم به باقلا اضافه کرده و می گذاریم آرام آرام بجوشد. وقتی مغز باقلی نیم پخت شد 3 تا 4 عدد تخم مرغ را به غذا اضافه می کنیم و درب غذا را کج می گذاریم تا غذا جا بیافتد و روغن بیاندازد .

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
47
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal