مرغ ترش
مرغ ترش یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

                         مواد لازم:

                        مرغ کوچک                                                                                           1 عدد

                        لپه                                                                                                       150 گرم

                        سبزی مرغ ترش –جعفری-تره-گشنیز-چوچاق- خالواش یا نعناع          0/750گرم

                        تخم مرغ                                                                                             5تا 6 عدد

                         آبغوره                                                                                                 1 تا 1/5 لیوان

                         پیاز                                                                                                     1 عدد

                        نمک وفلفل وزردچوبه                                                                            به مقدار لازم

                        روغن                                                                                                  1 لیوان

                        نمک و فلفل و زردچوبه                                                                         به مقدار لازم

طرز تهیه: 

مرغ را به همراه لپه و یک عدد پیاز و مقداری آب می گذاریم بپزد سبزی ها را از قبل پاک کرده و بعد از شستن و خرد کردن با مقداری از روغن و کمی زرد چوبه سرخ می کنیم وقتی مرغ و لپه نیم پز شد، پیاز را خارج کرده و سبزی سرخ شده را اضافه می کنیم. آبغوره و نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و می گذاریم خوب جا بیافتد و بعد تخم مرغ ها را با چنگال میزنیم و روی سبزی ها ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا تخم مرغ ها بپزد و غذا جا بیافتد.

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
32
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal