واویشگاه
یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که انواع مختلفی با عنوانهای واویشگاه با جگر سفید ، واویشگاه بادمجان و ... دارد.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که انواع مختلفی با عنوانهای   واویشگاه با جگر سفید ، واویشگاه بادمجان و ... دارد.

 

"واویشگاه" از گوشت اردک ، پیاز ، دانه انار ترش ، رب انار ، نمک و فلفل و زردجوبه تهیه می شود.

 
 

 

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
1932
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal