زیتون پرورده
زیتون پرورده، یکی از چاشنی های سفره گیلانی هاست که مواد لازم و آموزش طرز تهیه آن در این مطلب ارائه شده است.

مواد لازم:

زیتون هسته دار محلی          0/5 کیلو

گردو                                   100 گرم

چوچاق                                1 بسته یا 5 قاشق

دانه انار ترش                       4 قاشق

سیر                                    3 حبه درشت

آب انار ترش                        1 لیوان

نمک                                   در صورت نیاز

فلفل و گلپر                         به مقدار لازم

رب انار ملس یا ترش            2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

هسته زیتون را خارج کرده و اگر تلخ یا شور بود داخل آب معمولی می گذاریم تا شوری و تلخی آن برود .گردو را به همراه سیر ودانه انار و چوچاق سائیده تا خمیر نرمی به دست بیاید و بعد به زیتون اضافه کرده و مخلوط می کنیم و آب انار ورب انار ملس یا ترش را اضافه کرده و اگر نمک احتیاج داشت مقداری اضافه میکنیم اما اگر زیتون نمک داشت، نمک را حذف می کنیم و گلپر و فلفل را اضافه کرده ومی گذاریم چند ساعت بماند تا جا بیافتد.

تاریخ:
1398/10/07
تعداد بازدید:
26
منبع:
آدرس: رشت، بلوار امام خمینی (ره)، جنب بنیاد مسکن، شهرداری رشت، ساختمان مرکزی

ایمیل: creative-city-rasht@rasht.ir پیام گیر: 137
شماره تماس: 33669908 - 33668819 - 33669208
Powered by DorsaPortal